24 Ocak 2015 Cumartesi

Mustafa Kencur İsimli Müslüman Cin İle Röportaj



Mustafa Kencur İsimli Müslüman Cin İle Röportaj


YA DA MÜSLÜMAN BİR CİNLE YAPILAN SOHBET 


Hindistan'ın Bombay şehrinde yaşayan, Hıristiyanken Müslüman olmuş bir cin. Yani Müslümanlıkla şereflendi. İsmi Mustafa Kencur'dur. Soyadı dedesindendir. Dedesi Müslüman değildir. Kencur kabilesindendir. Müslüman olmadan önceki ismi Raslan Samir Kencurdur. Gençlik çağlarındadır yani yaşı 180 dir.

Mustafa'nın anlattığına göre, Mustafa'nın müslüman olmasından sonra onbini geçkin cin Müslüman olmuştur. Şimdi Mustafa onların lideridir ve hepsi sevgi, SAYGI ve hürmet etmektedir. 

...
Haberin tamamı: Maranki.com dadır. Link: http://maranki.com/tr-TR/haberler/1351/mustafa-kencur-isimli-musluman-cin-ile-roportaj

....
Özetle Mustafanın sorulara verdiği Cevapları sizinle paylaşmak istiyoruz. Sorularımız cinlerin ne şekilde oldukları ve onlar hakkında merak edilenlerdir. (Bir kısmını yayınlıyoruz)

....
Soru: Mustafa Kencur, insanlar sizin hakkinızda ne düşünüyor, bunları farkediyor veya anlıyor musunuz!


Cevap: insanlar bizim Hakkımızda genellikle ya eksik ya da yanlış düşünüyorlar, ya da bizi ayırdedemiyorlar. En başta insanların bizi yanlış anlaması bizleri ziyadesiyle üzüyor. Özellikle de Müslüman Olanları.... Muhakkak insanların çoğu cinlerin çirkin şeyler olduğunu düşünüyor. Bizim kuyruğumuz olduğunu kulaklarımızın Şekil Şekil olduğunu da Söylüyorlar...


Şunu bilmiyorlar ki, içimizde şeytan dediğimiz ve Aslı cin olan bazı cinler var ki onların Görüntüsü kötüdür. Biz Müslüman cinlerin Görüntüsü Güzeldir. 


Soru: Allah c.c. Sizi nasıl bir surette yarattı?


Cevap: Allah c.c. Bizi yarattığı Şekil insanlara bir hayli benzemektedir. Fakat bazı ayrıntılar dışında bizim baş kısmımız insanlara nazaran büyüktür. Gözlerimizde iricedir biraz uzundur, göz şeklimiz Çinlilere veya Japonların göz Şekli gibi çekiktir.


Soru: Gözleriniz kırmızı ya da kançanağı gibi de denilmektedir?


Cevap: Insanlarında gözleri çeşitli renklerdedir. Aynı zamanda bizim gözlerimizin hepsi de kırmızı değildir. Insanlar gibi çok değişik göz renklerine sahibiz. Bazılarımızın mavi, bazılarınızın yeşil, bazılarımızın göz bebekleri tam yuvarlak olmayıp elips şeklindedir olmaktadır. Kulaklarımız at ya da kedi kulağına benzer. Kıllarla kaplıdır. Bu yüzden biz bir şekile girmek istediğimizde genelde kedi, at veya Aslan'ı tercih ederiz. Burnumuzda yüzümüzün ortasındadır. Fakat insan burnuna göre oldukça yuvarlaktır. Müslüman cinlerden bazıları sakal ve bıyık bırakırlar. Kafir cinler ise bu yüzümüzü görünce Harabolmuş bir yüz derler. Bizim saçlarımız olduğundan sıktır. Bazılarımızın ise Saçları az da olsa seyrektir, seyrelebilir, bir miktar dökülür. Hanım olanların ise saçları çok uzundur. Uzun saç bayan cinler için gurur simgesidir. Bazılarının Saçları yerlere değer. Ellerimiz ve ayaklarımız ise insanlara göre uzundur. Hem kollarımız hem ayaklarımız geniştir ve kıllarla kaplıdır. Bizimde insanlar gibi et-kemik dokumuz vardır ama sizin hayal edemeyeceğiniz bir yapıda ve yumuşaklıktadır. Ayrı bir Form ve enerji yapısına da sahiptir. Enerji özümüzdür. Diğer organlarımız ise size göre küçüktür. Mesela sindirim organlarımız yediklerimizi hazmeder ve sizin gibi anüsten Dışarıya boşaltım yapar. Fakat bizim dışkımız sizinki gibi sert olmayıp sert bir buhar gibidir. Küçük abdestimizde sert bir buhar gibidir. Ancak kolayca akar. Bazı şeytan cinler sabaha karşı insanların kulağına, gözüne v.s. İşemekten zevk duyar.


Sizin bilmediğiniz ve farklarımızdan birisi de bizim Başımızda iki boynuzumuz vardır. Lakin bunlar çok küçük, narin ve şeffaftır. Asla uzun değildir. Ama iblis soyundan gelen cinlerin boynuzları hayli uzun hem de kalındır. Genellikle Tenimizin rengi esmer olup hafifçe tüylerle kaplıdır çoğunlukla. Bazılarımızın ten rengi mavi veya kırmızıdır. Elbise giyme alışkanlığımızda vardır. Bizler genelde siyah rengi seçeriz ve de severiz. Bazılarımız beyaz ve maviyi severler. Bizler ayakkabıda giyeriz ama bir farkla.... Şeytan soylu olan cinler sol ayağına bir ayakkabı giyer sağ ayağına giymezler. Müslüman cinler iki Ayağında ayakkabı giyerler. Ayakkabılarımız papirüs yaprağındandır. Yani sizinde bildiği papirüs ağaçlarından ama bizde incelik arzeder fakat sizler göremezsiniz!...


Soru: Cinlerin resim, fotoğraf, ikon gibi hususlara ilgisi var mı?


Cevap: Evet var. Özelliklere, Evinizdeki, işyerinizdeki, Şehrinizdeki vesair resimlere dikkat ediniz. Bu dünyada sadece insanlar yaşamıyor. Dünya ortak mülkümüz. Edebden düzgün olmasına Önem veriniz. Mesela İnternet'e koyduğunuz resimlerinize dikkat ediniz. Çünkü internet cinlerede Açıktır ve bakıyorlar. İnsanları ve cinleri, Şeytanları cezbetmeyin. Bu bir vebaldir. Kendisiyle ilgi çok fotoğraf paylaşanların daha dikkat etmesi hususunu özellikle belirtirim.


Soru: Cinler nerelerde yaşarlar?


Cevap: Müslüman cinler köy ve dağlarda, müşrik cinler dağ ve denizler arasında yaşıyor. Müslümanlara ait evlerin tavanlarında Müslüman cinler bulunabilir, sofralar kurulduğunda cinler insanlarla yemek yiyebilir ve cinler en çok yemek olarak otlarıda kullanabilir, cinlerin en çok otluk, çöplük ve mezbelelik gibi pis yerlerde bulunup, kemik ve tezek ile beslendiklerini kabul edebiliriz, evler de bırakılan çöplerin önlerin toplantı yerleridir. Bazı İslam bilginleri üçüncü varlık türü olarak kabul ederler. 


Soru: Cinlerinde liderleri veya padişahları var mı?


Cevap: Evet var. 

Yedi olarak söyleyebiliriz. Bunlar günlere göre yönetirler.
Pazartesi günü, Abdullah el-Hiyem ibni Ehlim Mürre'dir (Müreh). Tacı vardır. Çadırı yündendir ve yardımcılarının giyimi beyazdır. Müslüman olup adını Yusuf olarak değiştirmiştir. Mekanı Mardin'in Musaybin ilçesi olup oranın sakini ve kralıdır. 150 cm boyunda olup elleri, olduğundan daha uzun bir görüntüye sahiptir. İki hizmetkârı da kendisine benzer. Şimşek hızına sahiptir. Bu cin, Hz. Muhammed'in elleri arasında bu dini kabul eden cin padişahıdır.


Salı günü, Mihrez el-Ahmer'dir. Tacı, altındır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, kırmızıdır. İblis'in çocuklarından biridir. Kırmızı renkte ve insan görünümündedir. İnsanlara tasallut ettiğinde (musallat olduğunda) burunlarından kan akıtır. Kuyuları kurutur. Ateşten yatanların çoğuna halisünasyon gösterme yeteneğine sahiptir.


Çarşamba günü, Burkan'dır. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, sarıdır


Perşembe günü, Şemharuş'tır (Şemhurış). Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, beyazdır. Çok bilge bir görüntüye sahiptir. Görüntü itibariyle insana çok benzer. Görevi; altın, hazine vs. işlere hakimlik yapmak ve bu işleri yönetmektir.


Cuma günü Ebyab (Ebyed) ya da Zevba'dır (Zubea). Bunun iki adı vardır. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi yeşildir. Ay'ın etkisindeki cin padişahıdır. Her yanı beyazdır ve ürkütücü bir şekli vardır. Soğukkanlı bir görünümdedir. Bilgin ve akıllı cin liderlerinden biridir. Emrinde onlarca cin hizmetkârı bulunur. Aşk ve iki şahsı birleştirme gücüne sahiptir. Görüntü olarak ihtişamlı bir kral görümündedir. Davetlere hemen hemen hiç cevap vermez.


Cumartesi günü,.Meymun Ebu Nuh'tur. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi, siyahtır. Uranüs'ün yeryüzü cini de diyebiliriz. Görünüm olarak yaşlıdır ve elinde bir asa ile dolaşır. Çenesinde yedi kıl vardır. Genelde kuyu kenarları ve harabe yerlerde dolaşır. Uçma özelliğine de sahiptir. Babasının adı, Deybac Afif'tir.


Pazar günü, Ebu Abdullah Müzheb'dir. Tacı vardır ve çadırı yündendir. Yardımcılarının giyimi beyazdır


Bu 7 padişahların emrinde toplam 378 kabile vardır. Her bir padişaha 54 kabile düşüyor ve bu kabilelerin sayısını yanız Allah-u Teâlâ bilir. Bu padişahların hükmüne girmeyen 42 kabile daha vardır. Bunlar şeytânî ve azgın cinlerdir. Taçı altın olan Mihrez el-Ahmer, bütün kabilelere hükmedebilir.


Diğer cin Padişahları ve Yöneticileri İse;


Denaheş: Gezici cinlerdendir. Tayfasındaki cinler, hayal gösterme (halisünasyon) ve insanların aklını çelme (vesvese) gücüne sahiptirler. Hayallerde uzman olduğundan gerçek yüzünü gören hiç olmamıştır.


Fekacin Meğmet: Davetlerde en hızlı cinlerden biridir. Hemen hemen tüm Arapça kitaplarda ondan bahsedilir.


Kemtemin: En korkunç cin krallarından biridir.Davetlerde genellikle korkunç bir yüze sahiptir.


Mazerin: Arap Yarımadası'ndaki dört büyük cin kralından biridir. Savaşçı bir görüntüsü vardır. Güçlü bir ordusu vardır ve bu kralı, bir tabutu taşır gibi tahtını omuzlayan hizmetkârlarıyla davetlere katılır.


Se'nik: Çok güçlü bir cin kralıdır. İfritlerden oluşan bir ordusu vardır. Diktatör bir yapıya sahip olduğu gibi, kontrol edilmesi zor bir cindir. Mekanı, Arap ülkesindeki yarımadalardır. Tahtına oturmuş, soğul ve orta yaşlardaki bir insan görümündedir.


Teykel: Arap yarımadasının en büyü dört cin padişahından biridir. Çok güçlü bir cin ordusuna sahiptir. Emrinin altında dağlar kadar cin vardır. Bu cin, okült sıralamadaki 4 kaba elementten meydana gelme olup, çıplak gözle az da olsa yoğunlaşıp kişilere görülebilir.


Soru: Cin ve onların yardımıyla olan büyüden korunmak mümkün mü?


Cevap: Evet mümkün olabilir. 


Cinler de insanlar gibi Allah'ın emirlerinden ve yasaklarından sorumlu varlıklardır ve birbirlerine yaptıkları zulüm ve haksızlıklarla, insanlara yaptıkları kötülüklerin, verdikleri zararların cezasını çekerler.


Kendisine sığınan ve emirlerine itaat eden kişiyi Allah asla yardım ve yardımcısız bırakmaz. Bunun, yani ilahi himayenin, hangi şartlarda gerçekleşeceğini ise, aslında vicdanen hepimiz bilmekle beraber, aşağıdaki maddelerden oluşmaktadır.
İman ve İtaatle Allah'a ve Rasulüne Yakınlık Kurma
Dua ile Allaha Sığınma
Makbul Kişilerin Dualarını İstemek
İşin Ehline Gitmek
Bir kimse Sure-i Bakara'da şu ayeti okursa "Allah-ü la ilahe illahu..", sabah okursa akşama kadar, akşam okursa sabaha kadar cinlerin şerrinden korunur. Ve evinde Bakara Suresini okuyan bir kişinin evine asla cin ve şeytan giremez.

Bu hususta yapılacak en iyi şey daha önce de kısmen değindiğimiz gibi, dua ve evrad'ü ezkar ile Allah'a sığınıp, şerlerinden ve yapabilecekleri kötülüklerden korunmak kalıyor. Bunun da bir tek yolu var. Dua ve Münacat. İnsan günlük hayatında abdestli bulunması halinde, kısmen korunacağı gibi, buna namazı ve diğer duaları da ilave ederse, korunma konusunda kendini biraz daha sağlama almış olacaktır.


Soru: Korunmak için ne gibi dualar edebiliriz?


Cevap: 21 Besmele

1 - Yasin 
11 - Ayetel Kursi 3-7-11-21 
11 - Fatiha 
11 - İhlâs 
11 - Kafirun 
11 - Nas 
7 - Huvallahüllezi (Haşir Suresi 22-23-24) 
7 - Cin Suresi (1 den 6 ya kadar ayetler) 
7 - Saffat (1 den 10 a kadar ayetler) 
7 - Bakara (163-164) 
7 - Rahman (31-35)
100 - Selamun kavlen min rabbirrahim 
100 - Lâ havle ve la kuvvete illâ billahil aliyyil azim



Bu ayetler bir tas suya okunsun. Okunan sulardan ailecek içilsin. Okunan sulardan abdest alınsın (sık sık) Evin içine hafifçe serpilsin......


Not: Devamını görmek isteyenler mesaj YAZMALILAR. En az 200 mesaj gelirse röportajın devamı gelecektir.


http://maranki.com/tr-TR/haberler/1351/mustafa-kencur-isimli-musluman-cin-ile-roportaj


15 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Cinle röpörtaj yaptığı yalan inanmayın sakın

    YanıtlaSil
  3. Cinle röpörtaj yaptığı yalan inanmayın sakın

    YanıtlaSil
  4. Cinler menfatci insanlarla röportac yapmaz 200 meaaj olmasa yapmayacanmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Röportajı bu yapmıyoki zaten hindistanlı bi adam yapıyo 2007de olması lazım

      Sil
  5. yapıyolarda her şeyi söylemiyolar

    YanıtlaSil
  6. Bu kitabı okumuştum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. kitabın ismini yazarını verebilir misin..?

      Sil
    3. ben de okumak isterim bu kitabı.

      Sil
  7. İlgimi çekti.sevdiğim şeyler devamını yayınlarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  8. valla ropertaj cok hosuma gitti devami olsaydi keske

    YanıtlaSil
  9. valla ropertaj cok hosuma gitti devami olsaydi keske

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ediyorum... Bunları okumadan önce bütün cinlerin kötü ve piskopat olduğunu düşünüyordum. Ve evet sık sık bana görünüyorlar. Evde saat 3 sıralarında havada birşey dolanıyor.
    Çok teşekkür ederim. Devamını ilete bilirmisiniz?

    Not: Yaş 10 Gmail annemin

    YanıtlaSil
  11. İnsanların bukadar saf ve akıl yoksunu olduğunu bırjere daha gördüm ÖSS.adam sağdan soldan duyduklarini röportaj diye yutturuyo size inanmayın.soylediginin çoğu yalan.cinler bukadar uzun konuşmaz arkadaşlar.padisahlarininda isimleri bunlar değil ve belli günleri yoktur

    YanıtlaSil